Stergatoare

( ilość produktów: 2 )

Stergatoarele de parbriz este unul dintre elementele de baza ale echipamentului fiecarei masini. Responsabil pentru drenarea uniforma si eficienta a excesului de apa de pe suprafețele netede din sticla, stergatoare ele afecteaza in mod semnificativ siguranta la conducere chiar si in timpul celor mai mari averse. Desigur, in caz de ploaie, trebuie luate in considerare si masurile standard, cum ar fi viteza limitata la drum si prudenta extrema. Sarcina principala a stergatoarelor este insa sa imbunatteasca vizibilitatea deja sparta din spatele geamului, asa ca functionarea corecta a acestui tip de instrumentar este cheia pentru mentinerea sigurantei corespunzatoare.

Cand ar trebui inlocuite stergatoarele?

Stergatoarele de parbriz pot fi inlocuite ori de cate ori nu isi pot indeplini sarcinile in mod corespunzator. Primul simptom al uzurii stergatoarelor este lasarea de dungi pe sticla si, prin urmare, drenarea necorespunzătoare a excesului de apa. Apoi, lamelele stergatoarelor pot incepe sa „sare” peste sticla, facand imposibila alunecarea lin pe suprafata sticlei. Intr-un astfel de caz, este necesar ss se verifice in prealabil daca montarea bratelor stergatoarelor nu s-a slabit - „saritul” poate provoca joc in structura dispozitivelor de montare.

Cum sa ai grija de stergatoarele auto?

Stergatoarele de parbriz sunt unul dintre acele elemente ale echipamentului fiecarei masini care nu necesita ingrijire speciala. Cu toate acestea, trebuie retinut ca geamurile vehiculului nostru sunt cat mai curate posibil. Microparticulele de praf prezente pe suprafetele murdare pot accelera eficient uzura cauciucului de pe lamela stergatoarelor. Razuirea ferestrelor, care este populară iarna, poate fi, de asemenea, daunatoare - inghetul ramas pe sticla poate deteriora ireversibil cauciucul de pe pres. In acest caz, se recomanda utilizarea de dezghetare a parbrizului. In combinatie cu fluxul de aer cald standard care vine de la ventilatia vehiculului, astfel de actiuni vor putea „dezgheta” eficient parbrizul si, in acelasi timp, nu vor deteriora stergatoarele la fel de mult ca o razuitoare standard.

De ce merita sa folositi huse pentru stergatoare?

De asemenea, stergatorul „inghetat” poate fi deteriorat prin frecare pe suprafata mata. In acest caz, merita aplicat huse pentru presuri, care va proteja eficient echipamentul impotriva efectelor nocive ale inghetului, zapezii si inghetului. Fabricat din plastic rezistent, huse pentru presuri previne inghetarea bratelor pe suprafetele de sticla si, de asemenea, protejeaza impotriva inghetului, care poate duce, de asemenea, la craparea cauciucului stergator.

pixel