Redresoare

( ilość produktów: 23 )

Fiecare proprietar de masina, cel putin o data in viata, s-a confruntat cu problema unei baterii descarcate. Aceasta problema este extrem de persistenta, mai ales in diminetile de iarna, cand nu intalnim nicio reacție din partea vehiculului atunci cand incercam sa pornim masina. Incarcatoarele auto pe care ti le-am pregatit vor opri o data pentru totdeauna acest tip de situatie! Cea mai importanta caracteristica oferita de noi redresoare auto este calitatea manoperei si utilizarea transformatoarelor eficiente, care se caracterizeaza printr-un randament ridicat al curentului.

Tipuri de redresoare auto

In oferta noastra veti gasi incarcatoare auto pentru fiecare buget. Preturile redresoarelor pe baza de transformatoare suficiente pentru autoturisme, fara solutii electrice avansate, încep de la aproximativ 50 PLN. Important, chiar si cele mai ieftine solutii pe care le oferim sunt echipate cu protectie impotriva, de exemplu, scurtcircuitelor. Solutiile mai scumpe sunt dedicate in primul rand camioanelor de livrare si masinilor agricole. Astfel de redresoare auto au o eficienta si o rezistenta la suprasarcina mult mai mare decat cele mai ieftine solutii. Acestea sunt de obicei echipate cu doua game de tensiune - 12 si 24V . Functia lor importanta este, de asemenea, de a ajuta la pornire.

Ce incarcator sa aleg?

In primul rand, daca ai o problema cu alegerea unui anumit model de redresor auto, te incurajam sa contactezi specialistii nostri. Vom fi bucurosi, după ce ne cunoaștem așteptarile și posibilitatile financiare, sa va propunem o soluție optima. Atunci cand decideta sa cumparati un redresor, retinețt ca, mai ales in cazul celor mai ieftine soluții, parametrii actuali prezentati pe etichetele informative pot fi considerabil supraevaluati. Acest lucru se datorează faptului ca sunt adesea prezentate varfuri, care sunt aproape imposibil de atins.

pixel