Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B

  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
  • Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B
Producător: Powermat
Cod poștal: 43545
Evaluarea:
209.00RON

Redresor pentru acumulatori 6/12V POWERMAT PM-PM-40B

Moduri de lucru inteligente

Avantajele controlului microprocesorului

Tensiune constantă:  Utilizarea tensiunii CC pentru a incărca bateria verificand dacă curentul de incărcare nu este prea mare, reducandu-l in timpul procesului.
Curent constant  :  indică faptul că tensiunea bateriei este mai mică decat tensiunea setată a incărcătorului, dar incărcătorul va menține un curent constant de incărcare a bateriei.
Modularea incărcării de tip Trickle:  Cand tensiunea bateriei se apropie de tensiunea nominală și curentul de incărcare este deja scăzut față de curentul stabilit, acesta va trece la modularea incărcării plutitoare. Acest lucru inseamnă că bateria este incărcată, dar este verificată constant pentru căderi de tensiune și reincărcat automat cu curent alternativ.
Modularea incărcării plutitoare:  modul va menține bateria complet incărcată.

Incărcare in 8 etape

PASUL 1: DIAGNOSTIC : analiza bateriei, starea de incărcare a acesteia și corectitudinea conexiunilor dintre baterie și redresor.
PASUL 2: DEGRADARE : recunoașterea bateriei sulfatate, incărcarea cu tensiune de joasă tensiune și intensitate intensă permite eliminarea sulfatului de pe plăcile bateriei, datorită căreia este restabilită capacitatea inițială.
PASUL 3: ANALIZĂ : verificarea dacă bateria nu este deteriorată și dacă poate accepta curentul de incărcare - impiedică incărcarea bateriei deteriorate.
PASUL 4: LUCRARE SOFT : dacă bateria nu este deteriorată, incepe incărcarea cu un curent relativ scăzut (aproximativ 15%), crescand treptat valoarea acesteia.
PASUL 5: INCĂRCARE PRINCIPALĂ : incărcare cu curent maxim de intensitate constantă și reglat automat in funcție de starea de incărcare a bateriei pană la atingerea a 80% din capacitatea bateriei.
PASUL 6: INCĂRCARE FINALĂ : incărcarea cu tensiune descrescătoare și tensiune constantă pană la atingerea capacității bateriei de 100%.
PASUL 7: ANALIZĂ : un test de incărcare a bateriei care durează aproximativ 2 minute - dacă incărcarea bateriei nu scade după incărcarea, procesul de incărcare este incheiat.
PASUL 8: PULSING : monitorizarea tensiunii bateriei și menținerea unei incărcări optime la o capacitate de 95-100% prin impulsuri de curent.

Control MCU (microprocesor)

Caracteristici de securitate

Protecție la supratensiune  - protecția este activată atunci cand este setată o tensiune de incărcare, alta decat parametrul detectat.
Funcția de diagnostic a bateriei  - incărcătorul monitorizează constant starea bateriei.
Protecție la supraincălzire:  Cand temperatura incărcătorului depășește 150 ° C, incărcătorul nu va mai incărca. Cand temperatura scade la 80 ° C sau incărcătorul se oprește aproximativ 10 minute, după acest timp puteți reincărca bateria.
Protecție impotriva scurtcircuitului:  Cand are loc un scurtcircuit, funcționarea se va opri automat. Acest lucru se va manifesta printr-un bip lung. Conectați incărcătorul in siguranță și se va reincărca automat.
Protecție de conectare inversă:  In timp ce terminalele (+/-) sunt inversate din greșeală, incărcătorul vă va avertiza sub formă de bipuri intermitente. După ce terminalele au fost conectate corect, va avea loc incărcarea.

Tehnologie modernă de incărcare PWM folosind MCU

Redresorul  Powermat PM-PM-40B  este primul incărcător de baterii de pe piață cu un sistem de control și control al microprocesorului in tehnologia PWM, cu posibilitatea de a incărca baterii de 6V și 12V, care vor selecta in mod inteligent și specific parametrii adecvați pentru ca bateria descărcată și neglijată să se regenereze.

Recondiționarea inteligentă a  bateriei se face prin testarea continuă a sistemului și comutarea incărcării in 4 moduri ( Tensiune constantă; Curent constant; Modulare de incărcare Trickle; Modulare de incărcare flotantă ).

Incărcarea in modul  inteligent (SMART) sau rapid (FAST)  nu are nevoie de atenția dvs., deoarece toate programele care controlează procesul de incărcare au fost concepute cu foarte mare atenție pentru tipurile potrivite de baterii și tensiunile nominale pentru a le aduce la starea perfectă cat mai exactă. In modelul PM-PM-40B, sistemul de detectare automată 6V / 12V nu necesită utilizatorului să stabilească valoarea corespunzătoare pe panoul de control.

PWM (Pulse-Width Modulation)  - este o metodă de reglare a unui curent sau a unui semnal de tensiune cu o amplitudine și frecvență constantă, care implică schimbarea umplerii semnalului. Sistemul PWM alimentează dispozitivul direct sau printr-un filtru de trecere mică, netezind modificările curentului și tensiunii electrice.

Vizualizarea procentului de incărcare  permite controlul suplimentar al stării bateriei. Ecranul mare informează despre starea actuală de incărcare prin afișarea informațiilor in sistemul procentual.

Eficiență de incărcare foarte ridicată la temperaturi pozitive. Datorită controlului avansat al procesului de incărcare, eficiența incărcătorului este de 98%, ceea ce il face incomparabil cu tipurile tradiționale de incărcătoare fără acest tip de tehnologie.

Parametrii tehnici
Tensiune [V]
6
,
12
stat
nou
Opiniile utilizatorilor
Numărul de opinii: 1 Ratingul mediu: 4.00
Evaluarea:
Autor:
L-am primit astăzi 28.10.2022.Produsul este ok.Am incărcat o baterie de 12V ,totul ok. Minusul : nu are cartea tehnică tradusă ,măcar în limba engleză. Despre cum se comportă,timpul o va arăta.În privința aceasta voi reveni Am trimis un email către firmă, în speranța că se va rezolva acest minus.
Întrebare despre produs:

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru Tine, trimite-ne întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil

E-mail:
Acest câmp este necesar pentru plasarea comenzii.
Întrebare:
Acest câmp este necesar pentru plasarea comenzii.
câmpurile marcate - Acest câmp este necesar pentru plasarea comenzii. - sunt necesare
pixel